HYTECH PERSONNEL

Header container

Main Content

Ledelse og administrasjon

Ledelse og administrasjon

Vi jobber for å gi de beste resultatene for både kunder og ansatte.
Vi tar sikte på å bidra til økt verdiskapning, ved å finne den rette personen til riktig jobb, der ikke bare kvalifikasjonene, men også personligheten, passer.

shutterstock_384111052-3

Vi leverer kvalifiserte medarbeidere innen:

administrasjon

Administrasjon

En kontor- og administrasjonsmedarbeider kan du ha svært ulike arbeidsoppgaver avhengig av bedrift. I all hovedsak dreier det seg om service, kundebehandling og kontoradministrative oppgaver.

finans

Finans

De som jobber innen Finans har ansvar for oppgaver innen økonomi, regnskap, lønn, finans, bank og forsikring.

hms-kvalitet

HMS & Kvalitet

De som jobber med HMS og Kvalitet har som ansvar å følge opp og utvikle HMS-rutiner og være pådriver for holdningsskapende arbeid.

HR

HR

En personalrådgiver jobber blant annet med ansettelse av medarbeidere, forhandling av lønn og oppfølging av sykefravær, og må holde seg oppdatert på endringer i lovverk, tariff og interne personalrutiner.

innkjøp-logistikk

Innkjøp/logistikk

De som jobber med innkjøp eller logistikk har som ansvar å følge opp og lage prosjektinnkjøp, leveranseovervåking, fakturakontroll og tiltak ved avvik. De kan også ha ansvar for transportdokumentasjon og lagerstyring.

koordinatorer

Koordinatorer

En koordinator har som ansvar å påse at lover og forskrifter følges og at risikoforhold avdekkes under planlegging og prosjektering, samt følges opp i utførelsesfasen. En koordinator kan fungere som rådgiver innen HMS arbeid.

leder-mellomledere

Ledere/Mellomledere

Ledere og mellomledere har som ansvar å etablere og justere strategier for bedriften, og sørge for at medarbeidere har fokus på de riktige oppgavene for å kunne nå de målene som er satt.

lønn-regnskap

Lønn/Regnskap

De som jobber med lønn eller regnskap kan utføre oppgaver fra enkel registrering til fakturering, rapportering og lønnskjøring.

prosjektleder

Prosjektledere

En prosjektleder vil ha ulike arbeidsoppgaver og kompetanse fra bedrift til bedrift. Felles for stillingsbeskrivelsen er et ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter.

Siste nytt

Historien om Hytech

Energi24 har i deres Petro-magasin skrevet en artikkel om Hytech og brødrene Erga. Les den her.

Hva er egentlig fleksibilitet?

Fremtidens arbeidsliv vil fremdeles innebære at mennesker arbeider, til tross for spådommer om at teknologi og roboter vil overta. Endringene skjer raskere: Kravene til kunnskap og kompetanse vil skifte raskere, flere vil måtte omskolere seg eller videreutdanne seg, jobbskifter blir mer vanlig, vi har ulike roller gjennom arbeidslivet. Vi lever lengre: Eldrebølgen setter velferdsstaten under […]

Ny ansatt i Hytech Personnel

Sigrun Gabrielsen er nyansatt hos oss i avdelingen for ledelses og administrasjonspersonell. Sigrun har en lang og allsidig erfaring fra ulike bransjer. Siste årene har hun jobbet som markedssjef i Sandnes Sentrum AS. Sigrun vil i tiden fremover jobbe tett med salgsteamet i Hytech Personnel med fokus på nye kunder.

Footer widgets

HYTECH PERSONNEL AS NORGE

HYTECH PERSONNEL AS DANMARK

Måde Industrivej 19
6705 Esbjerg Ø, Danmark

Mail: dkjob@hytechpersonnel.dk
Phone: +4570602022

Go to top page

Free tour to the top!